ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Η ανάγκη να παρέχουμε στους εαυτούς μας και στην οικογένειά μας στέγη αποτελεί  βασικό κίνητρο της ζωής μας. Ως εκ τούτου, η κατοικία είναι η μεγαλύτερη επένδυση και το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο ενός ανθρώπου.       Οι άνθρωποι της Megagency θέλουμε να νιώθετε την ασφάλεια και την ελευθερία να απολαμβάνετε τον προσωπικό σας χώρο, χωρίς να ανησυχείτε για ζημιές που μπορεί να προκληθούν από αιφνίδια και απρόβλεπτα γεγονότα.      Μέσα από ασφαλιστήριο περιουσίας, μπορεί να προστατεύσετε την κατοικία σας και τον οικιακό σας εξοπλισμό από κινδύνους: πυρκαγιάς, έκρηξης, διαρροή σωληνώσεων, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή και ζημιές στο κτίριο λόγω κλοπής, σεισμού, θραύση υαλοπινάκων κα, ακόμα και να προστατεθείτε από ζημιές  που τυχόν προκληθούν σε κατοικίες γειτόνων, καλύπτοντας την απαίτησή τους για την αποκατάστασή τους.
   
                                                                 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ-ΥΓΕΙΑΣ
     Δυστυχώς, η αδυναμία του κρατικού φορέα στην παροχή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης αποτελεί μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.  Για το πιο απλό ως το πιο πολύπλοκο πρόβλημα, για προληπτικές εξετάσεις ή για θεραπευτική αντιμετώπιση, έχουμε την ανάγκη ενός φορέα υγειονομικής περίθαλψης, ο οποίος θα μας « αγκαλιάσει » και θα μας βοηθήσει να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και έγκαιρα. Η σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα, από την πρόληψη και τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία, απαιτεί ένα ευρύτατο και συντονισμένο φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, που δεδομένου των συνθηκών μπορεί να εξασφαλιστεί ουσιαστικά μέσω ιδιωτικών ασφαλιστικών προγραμμάτων. Εξάλλου, επενδύοντας στην ιδιωτική ασφάλιση επενδύετε στην ποιότητα ζωής.
Γι αυτό σας καλούμε, να σχεδιάσουμε μαζί, το νοσοκομειακό πρόγραμμα που εσείς επιθυμείτε, επιλέγοντας τις υπηρεσίες υγείας που εσείς κρίνετε πως απαιτούνται, ώστε να νοιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους υγείας.Ο ρόλος της σε κανονικές οικονομικές  συνθήκες είναι  συμπληρωματικός και βελτιώνει τις παροχές του κοινωνικού ταμείου σας προστατεύοντας εσάς και την οικογένειά σας από περιπέτειες και τυχόν « καταστροφικές » δαπάνες.Στην σημερινή πολύ δύσκολη συγκυρία, καλείται ακόμα και να υποκαταστήσει την δημόσια περίθαλψη, μιας και αρκετοί συνάνθρωποι μας έχουν απωλέσει το δικαίωμα  πρόσβασης σε αυτήν.Η δική σας απόφαση είναι αυτή που θα προστατέψει ότι πολυτιμότερο έχετε, γιατί η υγεία μας δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς.

ΣΥΝΤΑΞΗ

Κάθε φάση της ζωής μπορεί να μας προσφέρει τις δικές της ξεχωριστές απολαύσεις. Εσείς που σήμερα επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση όλη σας την ενέργεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν θα αποσυρθείτε από τον επαγγελματικό στίβο. Εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, για να συνεχίσετε να γεύεστε χωρίς περιορισμούς τους κόπους μιας ζωής. Στην MEGAGENCY θεωρούμε ότι η προστασία της αξιοπρέπειας του καθενός αποτελεί κυρίαρχο σκοπό και ως εκ τούτου η παροχή συμβουλών  και η εξεύρεση της πιο συμφέρουσας πρότασης, για την λύση του ακανθώδους αυτού ζητήματος, ιεραρχείται πολύ ψηλά στην ατζέντα των υπηρεσιών μας  και υλοποιείται μέσα από ένα φάσμα συνεργασιών με παγκόσμιους ομίλους παροχής συνταξιοδοτικών υπηρεσιών.
Γιατί όμως ο πολίτης να στραφεί στην ιδιωτική ασφάλιση για την σύνταξη του και να μην περιμένει μόνο την δημόσια; Πολύ απλά γιατί η δημόσια σύνταξη σε πολλές περιπτώσεις είναι πενιχρή και δεν είναι αρκετή ούτε για τα προς το ζην και επιπλέον γιατί τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης συνεχώς ανεβαίνουν. Με την ιδιωτική σύνταξη, δίνεται η δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα πρόσθετο εισόδημα στην ηλικία που επιθυμείτε και ανάλογα με τις επιλογές σας. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως όσο πιο καθυστερημένα γίνεται ένα συμβόλαιο συνταξιοδότησης, τόσο λιγότερα κέρδη έχει ο συνταξιούχος! Αυτό γιατί τα κλασσικά προγράμματα θα τρέξουν για μικρό χρονικό διάστημα και το κεφάλαιο δεν θα έχει αξιοποιηθεί πλήρως.


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Κάθε μέρα που μετακινούμαστε στο δρόμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον μεγάλο κίνδυνο των ανασφάλιστων οχημάτων, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

  • Τι συμβαίνει αν ένα ανασφάλιστο όχημα προκαλέσει υλικές ζημιές; Ποιες είναι οι συνέπειες; 

Στην  περίπτωση αυτή, το Επικουρικό Κεφάλαιο αναλαμβάνει να αποζημιώσει αυτούς που υπέστησαν υλικές. Στη συνέχεια, στρέφεται κατά του ιδιοκτήτη του ανασφάλιστου οχήματος που προξένησε το ατύχημα για να διεκδικήσει το ποσό που κατέβαλε. Η αποζημίωση που καλύπτει το Επικουρικό είναι έως €1.000.000 ανά ατύχημα.

  • Τι συμβαίνει αν ένα ανασφάλιστο όχημα προκαλέσει θάνατο; Ποιες είναι οι συνέπειες;            

Στην  περίπτωση αυτή, η απαίτηση αποζημίωσης υποβάλλεται από τα μέλη της οικογένειας του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του. Το Επικουρικό Κεφάλαιο αναλαμβάνει να αποζημιώσει τους δικαιούχους. Στη συνέχεια, στρέφεται κατά του ιδιοκτήτη του ανασφάλιστου οχήματος που προξένησε το ατύχημα για να διεκδικήσει το ποσό που κατέβαλε. Κάθε δικαιούχος μπορεί ενδεικτικά να απαιτήσει αποζημίωση για: ιατρικές δαπάνες, δαπάνες για αποκλειστική νοσοκόμα-οικιακή βοηθό, απώλεια εισοδημάτων, αποκατάσταση τυχόν αναπηρίας, ηθική βλάβη κλπ. Το συνολικό ποσό που μπορεί να καλύψει το Επικουρικό Κεφάλαιο φτάνει το €1.000.000 ανά θύμα.
Η ασφάλιση αυτοκινήτου δεν είναι απλά μια υποχρέωση και μια μη αναπόφευκτη δαπάνη. Πολλοί οδηγοί πέφτουν στην παγίδα να αρκούνται σε αναζήτηση τηςχαμηλότερης τιμής χωρίς να ελέγχουν τόσο την σκοπιμότητα όσο και την ωφελιμότητα της ασφάλειας.


ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

H D.A.S. Hellas έχει κερδίσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της επειδή καλύπτει αποτελεσματικά όλους τους βασικούς τομείς για τους οποίους έχουν ανάγκη από εξειδικευμένη Νομική Προστασία, αλλά και επειδή μπορεί να μεγιστοποιεί την αξία των εξαιρετικά προσιτών ασφαλίστρων που καταβάλλουν μέσα από ένα πλέγμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για τους ιδιώτες.Μέσα σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον ασκείτε με επιμέλεια και υπευθυνότητα την επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλά απρόοπτα γεγονότα και προβλήματα μπορούν πάντα να παρουσιαστούν.
Η Επαγγελματική Νομική Προστασία της D.A.S. Hellas απαντά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες σας για εξειδικευμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ή την επιχειρηματική ποινική σας ευθύνη, την διεκδίκηση αποζημιώσεων για την επιχείρησή σας, τις εργατικές διαφορές αλλά κυρίως στην διεκδίκηση των επισφαλών απαιτήσεων που προκύπτουν από τις συναλλαγές με τους πελάτες σας. Με την Νομική Προστασία Ιατρών της D.A.S. Hellas , μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να αποκρούσετε αποτελεσματικά με όλες τις απαραίτητες εξώδικες ή δικαστικές ενέργειες που απαιτούνται κάθε κατηγορία που τυχόν σας προσάψουν σε σχέση με την άσκηση του επαγγέλματός σας, αλλά και να αξιώσετε αποζημίωση σε περιπτώσεις ηθικής και επαγγελματικής βλάβης.

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
           Ο κάθε ένας μας έχει ευθύνη για τις πράξεις του έναντι των άλλων. Η ευθύνη αυτή μπορεί να είναι ποινική ή αστική ή και τα δύο.Εφ’ όσον λοιπόν προκαλέσουμε, χωρίς την θέληση μας, κάποιο ατύχημα σε τρίτους, το οποίο θα είναι επακόλουθο προσωπικών ενεργειών ή και αποφάσεων μας, όπως ενδεικτικά είναι η οδήγηση, η άσκηση επαγγελματικής δραστηριότης, η εντολή για ανέγερση οικοδομής ή άλλων έργων, η πρόκληση ρύπανσης ή καταστροφής περιουσίας, πλημμελής συντήρηση κλπ, τότε βάσει του νόμου έχουμε αστικές και ενδεχομένως ποινικές ευθύνες.
Οι ποινικές ευθύνες, είναι κάτι το οποίο ο κάθε άνθρωπος καλείται να το αντιμετωπίσει μόνος του. Αντίθετα, η αστική ευθύνη, ως μη ηθελημένο γεγονός, αποτελεί αντικείμενο ασφάλισης και έτσι ο ασφαλισμένος συνάπτοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης, μεταφέρει στην ασφαλιστική εταιρεία την υποχρέωση του να αποζημιώσει τους παθόντες για τα ενδεχόμενα συμβάντα και τα ποσά που αναφέρονται στην ασφαλιστική σύμβαση.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ & ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
Μέσω εξειδικευμένων συνεργατών, μπορείς τώρα να ασφαλίσεις Έργα Τέχνης και Κοσμήματα. Συγκεκριμένα, παρέχεται κάλυψη κατά παντός κινδύνου για ιδιωτικές εκθέσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν Πίνακες Ζωγραφικής, Γλυπτά, Εικόνες, Γραμματόσημα, Κοσμήματα, Νομίσματα, Αντίκες, Πορσελάνες, Χαλιά και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο αξίας, εκθέσεις  εντός και εκτός Ελλάδας, σε Μουσεία, Πινακοθήκες, Αίθουσες Τέχνης, Πολιτιστικούς Χώρους Δήμων και άλλους Εκθεσιακούς Χώρους, καθώς και μεταφορές (και παραμονή) των ασφαλισμένων αντικειμένων από και προς οποιονδήποτε προορισμό (Παγκόσμια κάλυψη). IPID-FINE-ART(1)