ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ – ΥΓΕΙΑΣ

Δυστυχώς, η αδυναμία του κρατικού φορέα στην παροχή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης αποτελεί μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Για το πιο απλό, ως το πιο πολύπλοκο πρόβλημα, για προληπτικές εξετάσεις ή για θεραπευτική αντιμετώπιση, έχουμε την ανάγκη ενός φορέα υγειονομικής περίθαλψης, ο οποίος θα μας «αγκαλιάσει» και θα μας βοηθήσει να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και έγκαιρα.

Η σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα, από την πρόληψη και τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία, απαιτεί ένα ευρύτατο και συντονισμένο φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, που δεδομένου των συνθηκών μπορεί να εξασφαλιστεί ουσιαστικά μέσω ιδιωτικών ασφαλιστικών προγραμμάτων. Εξάλλου, επενδύοντας στην ιδιωτική ασφάλιση, επενδύετε στην ποιότητα ζωής. Γι αυτό σας καλούμε, να σχεδιάσουμε μαζί, το νοσοκομειακό πρόγραμμα που εσείς επιθυμείτε, επιλέγοντας τις υπηρεσίες υγείας που εσείς κρίνετε πως απαιτούνται, ώστε να νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι.

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους υγείας. Ο ρόλος της σε κανονικές οικονομικές  συνθήκες είναι  συμπληρωματικός και βελτιώνει τις παροχές του κοινωνικού ταμείου σας, προστατεύοντας εσάς και την οικογένειά σας από περιπέτειες και τυχόν “καταστροφικές” δαπάνες. Στην σημερινή πολύ δύσκολη συγκυρία, καλείται ακόμα και να υποκαταστήσει τη δημόσια περίθαλψη, μιας και αρκετοί συνάνθρωποί μας, έχουν απωλέσει το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν. Η δική σας απόφαση είναι αυτή που θα προστατέψει ότι πολυτιμότερο έχετε, γιατί η υγεία μας δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς.