ΣΥΝΤΑΞΗ

Κάθε φάση της ζωής μπορεί να μας προσφέρει τις δικές της ξεχωριστές απολαύσεις. Εσείς που σήμερα επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση, όλη σας την ενέργεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν θα αποσυρθείτε από τον επαγγελματικό στίβο. Εξασφαλίστε το μέλλον που σας αξίζει, για να συνεχίσετε να γεύεστε χωρίς περιορισμούς τους κόπους μιας ζωής.

Στη MEGAGENCY θεωρούμε ότι η προστασία της αξιοπρέπειας του καθενός αποτελεί κυρίαρχο σκοπό και ως εκ τούτου, η παροχή συμβουλών  και η εξεύρεση της πιο συμφέρουσας πρότασης, για την λύση του ακανθώδους αυτού ζητήματος, ιεραρχείται πολύ ψηλά στην ατζέντα των υπηρεσιών μας και υλοποιείται μέσα από ένα φάσμα συνεργασιών με παγκόσμιους ομίλους παροχής συνταξιοδοτικών υπηρεσιών.

Γιατί όμως ο πολίτης να στραφεί στην ιδιωτική ασφάλιση για τη σύνταξή του και να μην περιμένει μόνο τη δημόσια;

Πολύ απλά γιατί η δημόσια σύνταξη σε πολλές περιπτώσεις είναι πενιχρή και δεν είναι αρκετή ούτε για τα προς το ζην και επιπλέον, γιατί τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης συνεχώς ανεβαίνουν. Με την ιδιωτική σύνταξη, δίνεται η δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα πρόσθετο εισόδημα στην ηλικία που επιθυμείτε και ανάλογα με τις επιλογές σας. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως όσο πιο καθυστερημένα γίνεται ένα συμβόλαιο συνταξιοδότησης, τόσο λιγότερα κέρδη έχει ο συνταξιούχος! Αυτό συμβαίνει γιατί τα κλασσικά προγράμματα θα τρέξουν για μικρό χρονικό διάστημα και το κεφάλαιο δε θα έχει αξιοποιηθεί πλήρως.